Tuesday, December 21, 2021

Dateringen av Koranen

Dateringen av Koranen



islam muslim ummah religion usa terrorist terrorisme osama Her reduseres mengden 14 C med en hastighet proporsjonal med verdien. Her indikerer en mindre verdi av σ at datapunktene har en tendens til å være nær forventet verdi eller gjennomsnitt, mens en større verdi indikerer at datapunktene er spredt over et bredere område av verdier. Publichnoi Biblioteki ", Zapiski Vostochnago Otdieleniia Imperatorskago Russkago Arkheologicheskago Obshchestva, bind 6, pp, dateringen av Koranen. Vokaltegn tashkil for å indikere forlengelse eller vokaler var også fraværende.





Nylig lagt til



Ordene i Koranen ble samlet etter hvert som de ble åpenbart for profeten Muhammed, forpliktet til minne av de tidlige muslimene og nedtegnet skriftlig av skriftlærde.


Mens Koranen ble åpenbart, gjorde profeten Muhammed spesielle ordninger for å sikre at den ble skrevet ned. Selv om profeten Muhammed selv verken kunne lese eller skrive, dikterte han versene muntlig og instruerte de skriftlærde om å markere åpenbaringen på hvilket som helst materiale som var tilgjengelig: tregrener, steiner, lær og bein.


De skriftlærde ville deretter lese skriftene sine tilbake for profeten, som ville sjekke det for feil, dateringen av Koranen. Med hvert nytt vers som ble åpenbart, dikterte profeten Muhammed også dets plassering i den voksende teksten. Da profeten Muhammed døde, var Koranen fullstendig nedskrevet. Den var imidlertid ikke i bokform. Det ble nedtegnet på forskjellige pergamenter og materialer, holdt i besittelse av profetens ledsagere.


Etter profeten Muhammeds død fortsatte hele Koranen å bli husket i hjertene til de tidlige muslimene. Hundrevis av de tidlige følgesvennene til Dateringen av Koranen hadde lært hele åpenbaringen utenat, og muslimer resiterte daglig store deler av teksten etter hukommelsen. Mange av de tidlige muslimene dateringen av Koranen hadde personlige skriftlige kopier av Koranen registrert på forskjellige materialer. Ti år etter Hijrah C. Mens samfunnet sørget over tapet av sine kamerater, begynte de også å bekymre seg for langsiktig bevaring av den hellige Koranen.


Kalifen Abu Bakr erkjente at Allahs ord måtte samles på ett sted og bevares, og beordret alle mennesker som hadde skrevet sider i Koranen til å samle dem på ett sted. Prosessen med å kompilere Koranen fra disse forskjellige skrevne sidene ble gjort i fire trinn:. Denne metoden for krysssjekking og verifisering fra mer enn én kilde ble utført med største forsiktighet. Hensikten var å utarbeide et organisert dokument som hele fellesskapet kunne verifisere, godkjenne og bruke som en ressurs ved behov.


Denne fullstendige teksten i Koranen ble beholdt dateringen av Koranen besittelsen av Abu Bakr og deretter videre til den neste kalifen, Umar ibn Al-Khattab. Etter hans død ble de gitt til hans datter Hafsah som også var enke etter profeten Muhammed. Etter hvert som islam begynte å spre seg over hele den arabiske halvøy, kom flere og flere mennesker inn i islams fold fra så langt borte som Persia og bysantinsk, dateringen av Koranen.


Mange av disse nye muslimene hadde ikke arabisk som morsmål, eller de snakket en litt annen arabisk uttale enn stammene i Mekka og Medina. Folk begynte å krangle om hvilke uttaler som var mest korrekte. Kalifen Uthman bin Affan tok ansvar for å sikre at resitasjonen av Koranen er en standard uttale.


Det første trinnet var å låne den originale, kompilerte kopien av Koranen fra Hafsah. En komité av tidlige muslimske skriftlærde fikk i oppgave å lage utskrifter av den originale kopien og sikre rekkefølgen av kapitlene surahs.


Da disse perfekte kopiene var fullført, beordret Uthman bin Affan at alle gjenværende transkripsjoner skulle ødelegges, slik at alle kopier av Koranen var ensartede i manuset. Alle koraner som er tilgjengelige i verden i dag er nøyaktig identiske med Uthman-versjonen, som ble fullført mindre enn tjue år etter profeten Muhammeds død. Senere ble det gjort noen mindre forbedringer i det arabiske skriften ved å legge til prikker og diakritiske tegn for å gjøre det lettere for ikke-arabere å lese. Teksten i Koranen har imidlertid forblitt den samme.


Del Flipboard-e-post, dateringen av Koranen. Islam Koranen Viktige prinsipper Bønn Salat Islams profeter Ramadan og Eid Al Fitr Hajj og Eid Al Adha. Av Huda Huda. Huda er en pedagog, skoleadministrator og forfatter som har mer enn to tiår med erfaring med å undersøke og skrive om islam på nettet. Lær om vår redaksjonelle prosess. Siter dette artikkelformatet. Hvem skrev Koranen og når? kopiere sitat.


Kvinnene i profeten Muhammeds familie. Uthman Bin Affan var islams tredje leder. Hvorfor og når bruker muslimske jenter hijab? Stadiene av Hajj, den islamske pilegrimsreisen til Mekka Makkah. Viktige forskjeller mellom shia- og sunnimuslimer. Betydningen av "Hadith" for muslimer. Biografi om profeten Muhammeds senere liv.





dating nettsted



Dette betyr at manuskriptet kan ha blitt skrevet kort tid etter at profeten Muhammed døde, da han antas å ha levd mellom e.Kr. Manuskriptet inneholder tekst fra suras kapittel 18 – 20 og er skrevet med arabisk hijazi-skrift.


Virkelig bra og lett å forstå. Finnes det noe manuskript som er komplett og dateres tilbake til profeten selv? e-postadressen din vil ikke offentliggjøres.


Lagre navnet mitt, e-posten og nettstedet mitt i denne nettleseren til neste gang jeg kommenterer. Hjem Kunst Dyr Kultur Underholdning Mat Geografi Natur Mennesker Sport Strukturer Teknologi. Hjemreligion 7 eldste koraner i verden. Spre kjærligheten. Spre kjærligheten Selv om tilbedelsen av de greske gudene ikke lenger er utbredt, har deres myter og historier fascinert folk...


Spre kjærligheten Alle vet hva Bibelen er, og de fleste av dere har sett en på nært hold og... Spre kjærligheten Det er ingen tvil om det: religion er gammel. Spre kjærligheten Det kan være vanskelig å bestemme når bøkene i Bibelen ble skrevet fordi det er mye...


Det er 1 kommentarer. Shees Hassan Shaikh 12. august kl. Legg igjen en kommentar Avbryt svar Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Nylig lagt til. Selv for Sahaabah beordret Allah dem å skjerme seg fra konene til profeten Sal Allaahu Alaiyhi wa sallam når de trenger å spørre dem om noe. Hvem kan være renere enn konene til profeten Sal Allaahu Alaiyhi wa sallam og hvem kan være høyere i taqwa enn Sahaabah? Surah al-Ahzaab: Likevel, i Dating ser du unge menn og kvinner som absolutt ikke er mahram for hverandre på noen som helst måte, som går langt utover dette forbudet.


Sunnah forbyr en mann og en kvinne å være alene sammen når som helst. Sannelig, det er en Faahishah i. Islam forbyr en mann å røre en kvinne som ikke er mahram. Men dating fremmer mer enn bare berøring. Det fremmer klem, kyssing, kosing og mye mer. Må Allah beskytte oss. Islam lærer oss at ekte kjærlighet mellom en mann og en kvinne, som er akseptabel og tillatt av Allah, bare er den mellom en mann og hans kone.


Det er sikkert tegn i dette for de som tenker. al-Room: Men DATES støtter haraam-forhold mellom en ikke-mahram mann og kvinne og oppmuntrer til ulovlig kjærlighet og u-islamske tilknytninger. Det er en renhet og uskyld som er en dyd, uansett for en mann eller en kvinne. Profeten Sal Allaahu Alaiyhi wa sallam sa:. På den annen side, DISSE dates og henge med det motsatte kjønn forfekter ingenting annet enn skamløshet og uanstendighet.


Valget av en ekteskapspartner er en av de viktigste avgjørelsene en person vil ta i løpet av livet. Det skal ikke tas lett på, og heller ikke overlates til tilfeldighetene eller hormoner.


Det bør tas like seriøst som alle andre store avgjørelser i livet - med bønn, nøye etterforskning og familieengasjement.


Følgende trinn bør vedtas:. Familieinvolvering i valget av en ekteskapspartner bidrar til å sikre at valget ikke er basert på romantiske forestillinger, men snarere på en nøye, objektiv evaluering av parets kompatibilitet. Ta vår meningsmåling. enten på nettsiden eller til og med på facebook MERK ... vær så snill ... spre lenken til nettstedet.. Klikk her for å gi tilbakemelding. Oppdateringer via FeedBlitz. Epostadresse:. Islamstorreligion på. Topp blogger. ISLAM—Verdens største religion!


Innlegg RSS Kommentarer RSS. Om Konge-slave av Allah Den falske amerikanske KORANEN! Last ned den hellige Koranen. Hva Islam sier om dating Skrevet av: KONGE-slave av ALLAH! Hva Islam sier om dating. Dele denne :. Liker dette: Liker Laster etiketter: 14 feb , Allah-Den ene Gud , Feirer Valentinsdagen , Feirer Valentinsdagen? Valentinsdag ikke for muslimer, dating, dating - i henhold til koranen og hadith, etikette for å snakke med det motsatte kjønn, bli forelsket, veiledning av profeten velsignelser og Allahs fred være med ham med hensyn til ekteskap, Haram ting i Islam , Harram relasjonsskip , jeg elsker deg , ulovlig seksuell omgang , Islamsk ekteskap , Kjærlighet til Allah , Love Story , Love Your Wife , Lovers Day , Ekteskap i Islam , Muslim College Life: Dating , Muslimer feirer ikke Valentine Day , Valentine Dag, Valentinsdag ikke for muslimer.


Abonner for nye artikler Bli med 50, andre følgere. Abonnenter og følgere. BoyCott ISRAEL! Selv om manuskriptet er arkeologisk viktig uansett, argumenterer Hoffmann for at man ville forvente å virke mer variasjon i en så gammel versjon. Helen Thompson LES MER. Helen Thompson skriver om vitenskap og kultur for Smithsonian. Hun har tidligere skrevet for NPR, National Geographic News, Nature og andre.


Fragmentene består av to pergamentblader, skrevet med hijazi-skrift på saue- eller geiteskinn. Cadbury Research Library, University of Birmingham Etterlater fra et gammelt Koran-manuskript som har vært plassert i de sjeldne boksamlingene til University of Birmingham i U.S.A. Helen Thompson LES MER Helen Thompson skriver om vitenskap og kultur for Smithsonian.


Skriv en kommentar.

No comments:

Post a Comment

Treffit ovat poikia, jotka ovat kiinnostuneita isommista tytöistä

Treffit ovat poikia, jotka ovat kiinnostuneita isommista tytöistä Tietysti jotkut naiset pitävät röyhkeistä, naisellisista miehistä, mutta k...