Tuesday, December 21, 2021

Flotte innendørs dating ideer

Flotte innendørs dating ideer



Match den med vin og sjokolade for å gjøre den enda mer spesiell. Flytt sofaen til en annen vegg, bytt rundt litt kunst, gode innendørs dating ideer, gi kappestykket et friskt utseende eller til og med mal en aksentvegg. Par som svetter sammen, holder sammen - er det ikke slik man sier? Hvis du har kommet deg til din tredje gode innendørs dating ideer, du må begynne å se på ideer ut av boksen, inkludert:. Singellivsforhold Sex Kjendispar Se alle. Skyt den på en telefon, og fnis mens du ser den over desserten. Gi internett og TV en pause, og unn deg noen gode gammeldagse brettspill.





6 beste første date-ideer



Sam er dating coach, life gode innendørs dating ideer, og stilekspert. Hans ekspertise har blitt omtalt på Lifehack. org, Leilighet Flotte innendørs dating ideer, Wisebread, Best Life Online og Up Journey. Han bor sammen med sin australske Shepard, Max, i vakker Read Full Bio.


Mer om Mantelligences redaksjonelle retningslinjer. av Sam Whittaker 26. august, Denne artikkelen er en liste over innendørs date ideer du kan nyte selv uten å forlate huset ditt. Jeg har delt mange dating-hack i mange av artiklene mine og har blitt omtalt på nettsteder som Up Journey og Outwit Trade, og det er derfor jeg er sikker på at disse date-ideene kan være like morsomme, eller enda bedre, som å ha middag på en fancy restaurant.


Disse innendørs date-ideene er alt annet enn kjedelige. Les videre. De beste datene er de som varmer hjertet ditt. Enten det er for en første date eller en jubileumsdate, få jenta din til å føle seg varm og uklar med disse innendørs date-ideene for å virkelig sette stemningen. Det er ingenting mer romantisk enn å stirre opp på nattehimmelen med drømmejenta.


Bare forestill deg det - kald luft, et teppe av stjerner og hele natten for å tilbringe tid med hverandre. Å steke marshmallows over ild er sannsynligvis det beste som noen gang har skjedd menneskeheten. Du kan til og med gjøre det i komforten av ditt eget hjem.


Innendørs s'mores? Ja takk. Gjør denne datekveldsideen enda mer perfekt med en flott film som du og daten din vil like. Hva er vel bedre enn lukten av pannekaker og nytraktet kaffe? Nyter en date over pannekaker og nytraktet kaffe! Du kan til og med tilberede frokost sammen – det er definitivt en morsom måte å bli kjent med hverandre på. via: Mantelligence, gode innendørs dating ideer.


Første dater er make-or-break-situasjoner, og trykket er på hvis du vil gjøre et godt førsteinntrykk. Hvis du ikke har en plan ennå, er disse første date-ideene ikke annet enn morsomme og spennende. Å bestille en reservasjon på en romantisk restaurant kan være vanskelig. Så hvorfor ikke ta din romantiske middag innendørs og lage pasta fra bunnen av?


Det er enkelt! Pluss, ingenting sier "imponerende" bedre enn en fyr som kan lage et godt måltid. Musikk kan være utrolig romantisk, spesielt når dere begge deler kjærligheten til den, gode innendørs dating ideer. Og hvis alt går bra, kan du til og med lage din egen kjærlighetssang sammen, gode innendørs dating ideer. Din andre date er like viktig som den første. Få det til å telle med disse andre date-ideene, gode innendørs dating ideer. Sa noen cocktailkveld?


Seriøst, å blande din egen drink kan være veldig spennende og tilfredsstillende. Slipp den vanlige varme sjokoladen og krydre datekvelden med cocktailer på huset!


Hvis du ønsker å få et glimt av gode innendørs dating ideer fremtiden har for deg og daten din, å lese håndflatene dine er like spennende som det høres ut. Uansett hva som er i vente for dere begge, ha det gøy og bare lev for øyeblikket. Du vil ikke miste rekken på din tredje date, gjør du? Tredje gang er sjarmen, så du må fortsette moroa.


Disse ideene til tredje date vil hjelpe deg med å holde farten oppe. Alle vokste opp med en favorittfilm. Ville det ikke vært interessant å vite hva daten din vokste opp med å se? Sett opp en filmmaratonkveld hjemme og byt på å se hverandres favorittfilmer. Noen ganger er de beste 3. datene de der du bare kan være komfortabel og nyte hverandres selskap.


Kos det på en regnværsdag med en kopp varm kakao. Farging er en fin måte gode innendørs dating ideer kanalisere dine indre artister og være i øyeblikket sammen. Det er en avslappende hjemme datekveldsaktivitet. Hvem sier at en morsom datekveld ikke kan være meditativ?


Du trenger ikke bruke mye for å ha det bra. Hvis du prøver å spare penger, vil disse billige date-ideene ikke bryte banken og er alt annet enn kjedelige. Hvis du er i et langvarig forhold og går tom for morsomme datekveldsideer, lag en tidskapsel. Tenk å åpne den etter fem år. Det er en kjærlig måte å se tilbake på gamle minner og se hvor langt dere har kommet sammen. Matlaging er alltid en morsom datoide, spesielt hvis du er villig til å bli litt eksperimentell.


Hopp over matlagingen gode innendørs dating ideer, raid pantry, og bli kreativ! Du kan til og med gjøre det til en spillkveld ved å ha en cook-off. Du trenger ikke alltid å gå ut på date, gode innendørs dating ideer. Å gjøre det hjemme kan være like romantisk. Disse gratis date-ideene skuffer ikke. Hvis dere begge er på konkurransesiden, gode innendørs dating ideer, et klassisk Monopol-spill kan være en morsom måte å tilbringe tid med hverandre på. Inviter dine andre par-venner og gjør det til en spillkveld!


Å velge ut sanger å sette på parets spilleliste er gode innendørs dating ideer romantisk. Match den med vin og sjokolade for å gjøre den enda mer spesiell. Hva kan være bedre enn å ligge i sengen og kose hele dagen?


Det er alltid de små tingene som betyr mest. Kosing er en av de beste date-ideene du noen gang kan gjøre. Hvorfor overkomplisere ting når du kan holde dem enkle? Du trenger ikke alltid vise gode innendørs dating ideer for å bevise hvor mye du bryr deg. Her er en flott Valentinsdag-overraskelse. Hvis din forelskelse er en audiofil, alt gode innendørs dating ideer trenger å gjøre er å sette på noen plater og se henne svime.


Nå vil det få et smil på ansiktet hennes. Hvis dere begge er klare for det, grav opp noen gamle og pinlige bilder fra barndommen og gjør det gode innendørs dating ideer litt vis-og-fortell med hverandre.


Jo morsommere, jo bedre! Et godt gammeldags spill med sannhet-eller-tør gjør enhver date spennende. Still spørsmål som hjelper deg å bli bedre kjent med daten din, og husk å holde vågene dine lette og morsomme. Inviter daten din i en liten ping pong-turnering for å gi ut den konkurransedyktige siden i hver og en av dere. Det er også en perfekt unnskyldning for å ta henne med ut på drinker etterpå.


Er du interessert i sære og spontane dater eller foretrekker du fancy middager? Kanskje dere begge er hjemmekamerater og foretrekker å tilbringe tid hjemme. Disse søte date-ideene er flotte for alle slags par.


En gamers drømmedatekveld ville sannsynligvis vært en der han spiller videospill med en jente han liker hele dagen. Dessuten er det søtt når hun er en gamer gode innendørs dating ideer. Bli vinkjennere for en natt og sett opp en kveld med vinsmaking for deg og daten din.


Eller ta henne på barhopping for å smake på forskjellige håndverksøl. Hvis du synes dette er en kul idé, er det fordi det er det. Dette er en uvanlig måte å tilbringe datekveld sammen på, men det er sikkert morsomt hvis dere begge er klare for det. Velg ut hverandres farger for å gjøre det enda mer spennende! Innendørs dater kan være like kule og interessante som utendørs dater. Disse dateideene er bevis på at flotte dater kan skje hvor som helst.


De beste parene er de som utfordrer hverandre. Hvis dere begge er interessert i kaffe, leker dere en lek med hvem som gjør-det-bedre i en latte art-konkurranse. Det er ikke noe mer ekstraordinært enn å lage ditt eget øl.


Vet du hva den beste delen er? Du kan drikke det etterpå! Skål! Hvis du ikke har noe imot å dele søkelyset med daten din, hopp på Tiktok-vognen og vis frem talentene dine, gode innendørs dating ideer. Hvem vet?





dating antikk vega mandolin



Hvem kan lage den beste cocktailen? En av de beste date-ideene sent på kvelden spør du meg! Utfordringen din, hvis du velger å akseptere den, er å gjøre de mismatchende åndene om til et deilig kunstverk. Bonuspoeng for presentasjon og for hver ekstra ingrediens som brukes. Vær forsiktig, for en dårlig valgt ånd kan ødelegge potensielle kunder. Utseende betyr noe, så vurder å investere i en cocktailshakere og et fancy glasssett. Ikke bare vil drinkene dine se bedre ut, men jeg lover deg at en pina colada servert i poco-glass smaker bedre også.


Gi partneren din en avslappende fotmassasje i hjemmespaet ditt. Bonuspoeng hvis du demper lyset eller tenner noen aromatiske lys og spiller beroligende musikk. Etsing er en morsom ting å gjøre som et par uansett hvor kunstnerisk utfordret du kanskje tror du er. Sammen kan dere lage søte brillene hans og hennes, eller kanskje prøve å imponere hverandre med talentene deres.


Uansett hvem dyktig partneren din er, vil gutta elske unnskyldningen for å etse en ølstein og døpe varene hans med en kald drink etterpå. Alt du trenger er et graveringssett, og du kan tilpasse glass, keramikk og mer. Pizza og vin er den perfekte innendørs datekveldside. Hva er morsommere enn å lage et bokstavelig talt forferdelig kunstverk sammen med din partner.


Hvem kan gjøre den bedre latte art-konkurransen. En av de beste morsomme nerdete date-ideene. Så hvorfor ikke lage din egen fancy kaffe hjemme og overraske partneren din med dine latte-kunstferdigheter. Så utfordre dem til å gjøre noe enda mer imponerende! Catan, Monopoly, Candyland, Chutes and Ladders, Life, Twister, Chess, Checkers, Hearts tenk på alle favorittspillene dine som barn og gjør det virkelig til en kveld.


Sammen med noen av de gamle trofaste favorittene liker vi å blande brettspillkveldene våre med noe interessant. Vi var på bowling på vår første date noensinne sammen, og det var en total hit eller strike haha. Vi er fortsatt sammen over 10 år senere. Det vi elsker med bowling er at det er en flott bevaringsstarter.


Det er det perfekte stedet å le av dine forferdelige bowlingferdigheter og virkelig bli kjent med hverandre på et dypere nivå. En av våre favoritt date ideer når det regner er å besøke en dyrekafé. I stedet for dette besøker vi mange forskjellige dyrekafeer rundt om i verden for å kose oss. Katte- og hundekafeer har blitt litt gamle nyheter. Se om det er en dyrekafé som er litt særere i ditt nærområde. I Seoul besøkte vi en Meerkat-kafé, som er en veldig kul opplevelse hvis du noen gang besøker!


Gå til den best rangerte iskrembutikken i byen, eller hvis du føler deg litt kreativ kan det være lurt å lage din egen iskrembar hjemme for dere to å nyte. Å få is er en av våre favoritt innendørs datekveldsideer. Dette er faktisk en av mine favoritt sommerdate-ideer, da det er et veldig fint avbrekk fra varmen. Du kan drikke det etterpå!


Skål! Hvis du ikke har noe imot å dele søkelyset med daten din, hopp på Tiktok-vognen og vis frem talentene dine. Hvem vet? Du kan bare gå viral og bli berømt! Test hverandres fantasi med disse kreative date-ideene. Leter du etter en interessant hjemme date night-idé? Vi har dekket deg.


Dette er en flott aktivitet med en langvarig kjæreste. Jeg er ganske sikker på at du har en haug med saftige bilder nå. Skriv dem alle ut, legg dem på en tavle og ram dem inn på veggen. Nå kan du ha noe å se på når du savner henne. Kunst er alltid en fin måte å knytte bånd og være kreative sammen. Du trenger ikke engang å være ekspert for å nyte dette! Kunst er hvordan du uttrykker deg uansett.


Hvis du og daten din er matentusiaster, er jeg sikker på at dere vil like å lage et charcuteriebrett sammen. Betrakt det som en aktivitet før datoen. Det er en fin måte å bryte isen på og gjør det mye enklere å starte småprat. Innendørs dater kan fortsatt være ganske spennende - hvis du velger disse morsomme date-ideene. En solid kondisjonstrening frigjør rikelig med endorfiner i kroppen din, noe som får deg og partneren til å føle deg bra.


Å trene sammen kan være veldig gøy. I tillegg er det en sunn måte å nyte tiden sammen på! Vet du hva som gjør denne aktiviteten morsommere? Du trenger ikke være en stor artist for å nyte dette. Du kan tegne partneren din på den måten du vil - ingen stor sak. Hvis du vil vite om du og partneren din utgjør et godt lag eller ikke, inviter henne til å spille et samarbeidsspill. De kan være veldig gøy, spesielt hvis du spiller med noen spesiell.


Hvis du er lei av de vanlige "møt-søte" datene, kan disse unike date-ideene være like søte og romantiske. Å gjøre yoga sammen er en fin måte å slappe av og knytte bånd til daten på. Det er også en måte å være sunn fysisk og mentalt på, så ikke hopp over det! En elektrisk-fri dag er en perfekt unnskyldning for å lage en romantisk middag med levende lys. Du kan til og med planlegge en "hjemsøkt" date hvis dere begge er klare for det.


Det høres veldig gøy ut spør du meg. Hjemmelagde lys er en ting i disse dager, så hvorfor ikke prøve å lage dem selv? Tenk deg hvor godt huset ditt vil lukte. Sexy og romantisk? Disse vinterdate-ideene beviser at du fortsatt kan ha det bra med jenta din selv når det er kaldt ute. Hvem sier at skøyter er det eneste du kan gjøre om vinteren?


Få noen flotte planter og skap et tropisk eventyrland i hjemmet ditt. Å ta vare på planter er ikke bare givende, men det kan også være terapeutisk. Denne ferietradisjonen er så mye bedre når du gjør det med noen du er glad i.


Og du får spise det etterpå også! Sannsynligvis den søteste noensinne! Ta frem julelysene og pynten. Det er på tide å bli kreativ. Datoer innendørs har potensial til å være seriøst romantiske med disse romantiske date-ideene.


Poesi har vært romantisk i tusenvis av år, og det er fortsatt en pålitelig ting å gjøre for å imponere din forelskelse. Du trenger ikke å være verdens største poet for å få henne til å svime. Du kan sitte fast innendørs nå, men det betyr ikke at du ikke kan glede deg over å planlegge fremtidige datoer.


Du kan liste ned Laser Tag, Escape Room og kanskje en innendørs piknik neste gang du sitter fast innendørs. Hvis det er bursdagen til jenta din, kan du gå den ekstra milen med disse bursdagsideene for kjæresten. Få ut terrassemøblene og spis en nydelig middag under måneskinnet. Ingenting mer romantisk enn dette. Det er enklere enn noen gang å lage en filmmontasje av minner med moderne teknologi!


Udødeliggjør minnene dine gjennom en video. Hvis det er jubileet ditt, kan du stole på disse jubileumsdatoideene for å få jobben gjort. Det er den perfekte muligheten til å gjenoppleve den store dagen. Det er alltid søtere andre gang, og det er absolutt ingenting bedre enn å huske hvor det hele startet.


Speed ​​pusseling er den siste mani, og det gir en spennende jubileum. Du kan være sikker på at du vil nyte tiden sammen. Dette er mye enklere enn du tror - og det er utrolig. Et boblebad med den du elsker er en avslappende ting å gjøre. Hvis du bare kunne bli der for alltid Dates trenger ikke bety å gå ut - ikke med disse datekveldsideene. Hvis du har et basseng, hvorfor ikke gå ut for å svømme om natten? Lag en annen type middagsselskap. Prøv disse dobbeltdate-ideene og få flere mennesker involvert i de spennende tingene du gjør.


Du kan virkelig ikke gå galt med karaoke, spesielt når mer enn to personer er involvert. Og nei, du trenger ikke å trykke riktig tone for å nyte dette.


Hvem sa at du ikke kunne spille frisbee i huset? Sørg for å skjule alt som kan bli ødelagt. Innendørs dater kan være like morsomme som alle andre datoer så lenge du har planlagt det.


Hvis du trenger mer overbevisende, har vi flere grunner til at du bør prøve det til neste date. Det er alt i detaljene! Når du planlegger en innendørs date, husk å inkludere ting som får henne til å smile. Hvis du planlegger å lage mat til henne, imponer henne ved å finne ut hva slags mat hun liker på forhånd.


Hvis du planlegger å se på stjernene, kan du lage en spilleliste med sanger for å sette stemningen. Det er tross alt tanken som teller. Hvor mye du bruker vil avhenge av hva du planlegger å gjøre for innendørs date. Sett deg ned med partneren din, og ta noen morsomme personlighetstester sammen.


Dette vil gi dere begge en gylden sjanse til å kjenne hverandre bedre, og vil også sørge for at dere har en underholdende tid. Enten det er Love Languages ​​Test eller Temperament Test, kan personlighetstester hjelpe dere å forstå hverandre dypere, både fra et følelsesmessig og fysisk ståsted. Begge har mye tid til rådighet, så invester litt av den i å pusse opp hjemmet ditt. Rydd ut alt nødvendig søppel på loftet ditt, mal veggene på nytt hvis du vil, organiser kjøkkenet eller Marie Kondo-garderobene dine – det er så mye du kan gjøre for å få det til å se ut som om du nettopp har renovert hele hjemmet ditt!


Så ta med det kompliserte puslespillet ut av loftet ditt og kom i gang med å løse det sammen. Du vil ikke bare få tilbringe mye tid sammen, men du vil også bli smartere. Dater betyr ikke alltid å gå ut på en restaurant eller bar. Akkurat som du kan ha det gøy på en nattklubb, kan du ha livet ditt hjemme også med disse innendørs datekveldsideene.


RELATERT: 4 trinn for å gjøre forholdet ditt sterkere enn noen gang mens du kjemper mot hyttefeber. Alexandra Hall er en forfatter som fokuserer på dating, forhold og kjærlighet. For mer av forholdsinnholdet hennes, besøk forfatterprofilen hennes på The Mind's Journal. Denne artikkelen dukket opprinnelig opp på YourTango. The Mind's Journal 2 dager siden.


Utfordrerne spør U. Høyesterett vil blokkere Biden-vaksinemandatet for bedrifter. Aktors rapport om Smollett-saken frigis. RELATERT: 10 romantiske datekveldsideer hjemme under koronaviruskarantene Den beste måten å forhindre at det skjer på er ved å hengi deg til noen morsomme og romantiske innendørs datekveldsideer med partneren din. Her er 11 innendørs datekveldsideer som vil pumpe opp romantikken.


Rasle opp deilige retter. Ja, dette kan være en vanlig, men sikkert en av de beste. Bygg et fort. Uansett hvor gammel du er, er festninger alltid gøy. Unn deg en spa-dag. Planlegg din egen filmfestival. Svett det ut sammen. Mens du er hjemme i karantene 6.


Bake noen deilige desserter. Spill noen brettspill.

No comments:

Post a Comment

Treffit ovat poikia, jotka ovat kiinnostuneita isommista tytöistä

Treffit ovat poikia, jotka ovat kiinnostuneita isommista tytöistä Tietysti jotkut naiset pitävät röyhkeistä, naisellisista miehistä, mutta k...